Viro, Cerruti ajtónyitás, zárnyitás, majd szakszerű zárcsere ezt követően

Ezeknél a népszerű, olasz biztonsági záraknál a legtöbb esetben a zárcsere előtt ezeket az ajtókat ki is kell nyitni fúrással, záremelgetéssel, lamella-emelgetéssel. Ilyenkor általában addig lett halogatva a helyzet, amíg ez az állapot következett be. Persze meg lehetett volna előzni, de mindig van fontosabb dolog az emberek életében, minthogy egy akadozó, folyamatosan nehézkesen működő zár legyen a napirenden. Általában az esetek többségében azért nem nyílik ki a biztonsági Viro zár, mert átfordult a szerkezet vagy a benne lévő kulcs, vagy a kilincset már olyan nehéz lenyomni, hogy a zárnyelvet semmilyen nagyobb erőfeszítés hatására nem mozgatja a szerkezet. Ezeknél a nyitási módszereknél speciális szerszámokat, illetve szaktudást alkalmazzunk. Hívjanak bátran, ha budapesti ajtónyitásról, zárnyitásról van szó! Ha minket választ, jól jár! Egy órán belül a helyszínre érkezünk, akár éjjel, akár nappal, nálunk nincsenek pihenőnapok, hétvégén és ünnepnapokon is fordulhat hozzánk, méghozzá felár nélkül!

Zárnyitás Budapesten, gyorsan, megfizethetően, bármelyik kerületben

Az internet böngészőjében elég sok ajtónyitó, illetve zárnyitó vállalkozást talál a bajba került, de nem mindegy, hogy melyik céget választja! Ezeknél az olasz zárszerkezetnél azért bőven kell szakmai tudás, rutin, amit azért nem lehet az egyik napról a másikra megtanulni. Immár 20 éve űzzük ezt a szakmát, ahol rengeteg tönkrement, meghibásodott bejárati ajtózárat kellett kinyitni, felfúrni, azaz ajtózár nyitást alkalmazni. Mi büszkék vagyunk, hogy ez alatt a hosszú idő alatt egyetlenegy ajtóban sem okoztunk a zárnyitás során olyan kárt, ami maradandó vagy elcsúfítja a látványt! Budapesten dolgozunk többnyire, és nagyon gyorsan reagálunk, ha felkérésünk van egy ajtónyitásra. Tudjuk milyen kellemetlen, mikor nem nyílik a bejárati ajtó, nem tudnak visszajutni a házba, lakásba és mindenki ideges, frusztrált. A legtöbben bepánikolnak és hajlamosak olyan vállalkozást hívni, aki nem is találkozott (még csak nem is látott!) még ilyen olasz zárszerkezettel, mint a Viro, Cerutti. Mert ez nem egy hétköznapi zárbetét (és nem is zárbetét!), amit akár házilag is ki lehet cserélni, ha meghibásodik.

Nem nyílik a bejárati ajtó, a kilincs lenyomására nem reagál a zárnyelv

Igen, ez a legsűrűbben előforduló szituációk egyike, amikor ezeknél a Viro/Cerutti, olasz, tollas kulcsos záraknál az évek alatt annyira megkopott, elhasználódott a zárnak a kilincsmechanika része, hogy hiába nyomkodják már szinte a teljes testsúllyal a külső erőkart, azaz a kilincset, a zárnyelv csak nem húzódik vissza. Persze ideig-óráig még lehet így használni, de eljön az a pillanat, amikor eltörik a rugó és az ajtó nem nyílik. Az ügyfél zárnyitást, sürgősségi ajtónyitást rendel meg tőlünk ebben az esetben. Ha sokáig halogatják ezt a kellemetlen helyzetet, előbb-utóbb nemcsak azzal kell számolni, hogy az ajtó nem nyílik, hanem nyilvánvaló az ezt követő zárszerkezet csere is, elvégre a zár már nem menthető meg. A belső része teljesen elkopott, a lamellák még működnek, tehát forog a kulcs, de a kilincs egyáltalán nem funkcionál már, nem húzza vissza a zárdobozba a zárnyelvet.

Biztonsági ajtók nyitása, cseréje Budapesten, éjjel-nappal

A legtöbb biztonsági bejárati ajtó nyitását, majd az azt követő zárcserét vállaljuk éjjel-nappal! Szó szerint, az év 365 napján fordulhat hozzánk, ha nem nyílik a bejárati ajtó vagy ha beletört a zárba a kulcs és saját maga nem tudja kinyitni önerőből. Budapesti gyorsszervíz vagyunk, erre szakosodtunk. A zárnyitásra, ajtónyitásra kellő szerszámokkal vagyunk felszerelkezve és komoly szaktudással is rendelkezünk. Akár egy órán belüli, garantált érkezést biztosítunk a hívástól számítva, persze ez mindig a munkánk mennyiségének a függvénye. Azért a parkolóhely megtalálását is figyelembe kell venni, mert Budapesten egyre nehézkesebb a közlekedés, illetve a szabad parkolók megtalálása. Ettől függetlenül, telefonáljanak bátran, mi nem szoktunk a levegőbe ígérgetni! Bármilyen típusú bejárati ajtó szakszerű zárnyitását vállaljuk, és az ajtóban nem okozunk kárt! A tönkrement, meghibásodott, fúrással kinyitott zárszerkezetet a legtöbb esetben cserélni kell, mind az elhasználódás, illetve az elkopás függvénye miatt. A jó hír viszont az, ha kinyitottuk az ajtót a zár cseréjét is meg tudjuk ejteni a helyszínen azonnal, hiszen szervízautóinkban minden van, ami egy zárnyitás után szükséges lehet ahhoz, hogy az ajtót be lehessen zárni.