Viro zárcsere Budapest, szakszerű szervizellátás

A Zár Zorro zárszerviz volt az első cég, aki nagyot mert lépni és nem csak a hétköznapi zárak szervizelésével foglalkozott Budapesten, mint pl. a zárbetétcsere, hevederzár szerelés, becsapódott ajtónyitás, hanem mint ezen az oldalon is látszik, egy specifikus szolgáltatást hoztunk létre, amely a magasfokú olasz biztonsági zárak teljes cseréjére szervizére lett kihegyezve, mint a Viro és Cerutti zárak cseréje, teljes körű szervizelése.

Egy pár szót a Viro zárról, hogy honnan is indult és most hol tart jelen pillanatban. Maga a Cerutti és a Viro is, zárgyártó vállalatként működik Olaszországban. A Viro cég zárbetéteket, bevésőzárakat, portálzárakat és még elég sok mindent gyárt. A Cerutti pedig csakis magas biztonsági fokozatú páncélszekrény zárakat, széfzárakat, rászegzőzárakat, tollas- és pumpás kulcsos főzárakat gyárt, illetve páncélszekrényeket forgalmaz. Ám a lényeg, hogy az ajtókban, amelyek főként Budapesten vannak beszerelve, és a kulcson a Viro márkanév van feltüntetve, azt a torinói Cerutti gyártotta le a Viro egyedi megrendelése alapján, amelyekből több ezer került legyártásra, majd került be a biztonsági bejárati ajtókba a magyar ajtógyártók által.

Az elmúlt 10 évben a Zár Zorro Serrature Kft hivatalos hazai forgalmazójává vált ennek a speciális Cerutti trezorzárnak, amelyet raktárkészletről biztosítunk a szerelőknek, a zárszaküzleteknek, valamint magánszemélyek részére is, akik affinitást éreznek magukban, hogy ezt a Viro-Cerutti zárat önmaguk ki tudják cserélni. Tehát szervizelünk, cserélünk, szolgáltatunk és forgalmazunk is.

Viro zárral ellátott ajtóban zárcsere

Ezeknek a meglévő Viro záraknak a javarésze lassanként eléri a 20 évet, aminek a jelei már láthatók, érezhetők. Ilyen pl. a lógó kilincs, hogy nehezen lehet azt lenyomni, kopottak a kulcsok, akadozik a zárszerkezet. Ha ezekre nem figyelnek oda, nem hívnak Viro szakszervizt, akkor nagy az esélye, hogy előbb-utóbb kint vagy bent ragadnak majd a lakásban Viro zármeghibásodás miatt.

Vállalunk gyorsszerviz keretében Viro zárcserét, helyszíni kiszállással, szakszerűen, garanciával. A zárakat raktárkészletről biztosítjuk. Nálunk a Viro zárcsere esetében a budapesti lakosoknak lehetőség van már aznapi vagy másnapi szerelésre, hiszen forgalmazóként nagy az árukészletünk. A zárak nálunk raktárkészleten vannak, ellenben a többi zárszerviz céggel (akik szintén tőlünk vásárolnak), így nem kell a zárak beszerzésére sem várni.

Mi nemcsak a zárat cseréljük ki a bejárati ajtóban, hanem mindig átnézzük az ajtó működését is, hogy a zár jól működjön, ne szoruljon, ne akadjon. Mindig kicseréljük a régi, nehéz rézkilincset is egy új, beépített rugós kilincsgarnitúrára. A kilincsben lévő beépített rugó tehermentesíti a zárat, így annak élettartama megnövekszik. Esztétikailag is szebben néz ki, sokkal könnyebb lenyomni.  Továbbá az ajtót is beállítjuk, nem hagyunk ott szoruló, akadozó ajtót, minden beállítást a helyszínen a zárcsere után elvégzünk.

Hívja egész évben, ünnepnapokon és hétvégeken is elérhető budapesti Viro-Cerutti zárcsere szolgáltatásunkat! Kérjen időpontot a helyszíni Viro zárcserére, ne halogassa azt, mert előbb vagy utóbb nem fog tudni kijönni a Viro záras bejárati ajtón, a zár meghibásodása és elöregedése miatt!

A Viro zárcsere szolgáltatás ára

A Viro zárcsere szolgáltatás ára Budapesten bruttó 86.000 Ft-ba kerül kompletten, amely tartalmazza a vadonatúj zárszerkezetet a 3 db gyári kulccsal, a munkadíjunkat, a számlát, az új kilincs- és címke garnitúrát. Fenti összegről számlát állítunk ki, mely garancia-jegyként is funkcionál. Egy év teljes körű garanciát biztosítunk mind a Cerutti zárakra, mind az elvégzett munkára!

Hívjon minket, a közvetlen forgalmazót, és kiemelkedő szolgáltatásban lesz része!

06-70-770-2942

zárcsere, Viro, Viro zárcsere
zárcsere, Viro, Viro zárcsere
zárcsere, Viro, Viro zárcsere