Viro ajtózár csere szakember bevonásával

Sajnos ezeknek a kitűnő Cerutti gyár által gyártott, négyfordulatos, háromirányú, tollas kulcsos biztonsági trezorzáraknak az élettartama kezd lejárni. Lassanként előjönnek a szokásos hibák. A kilincs lóg, nagyon nehezen lehet lenyomni. A zárrésze még működik, de ha itt nem figyelünk oda, akkor pillanattokon belül azt vesszük észre, hogy egyik napról a másikra, a munkából hazajövetelkor már nem nyílik az ajtózár.

Ilyenkor sokan mondják azt, hogy 15-20 évvel ezelőtt 150.000 Ft volt ez az ajtó, és „csak ennyit bírt?”. Általában vissza szoktunk kérdezni, hogy mennyit szeretne, hogy bírjon. 100 évet? Hiszen semmi nem tart örökké…

Úgyhogy nyugodtan állíthatjuk azt, hogy ez teljesen normális. A mai zárak még ennyit sem bírnak ki.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy már nehézkes a Viro zár működése, akkor telefonáljon, hívjon minket, kérjen időpontot a zárcserére. Mi raktárkészletről biztosítjuk az ügyfél számára a zárszerkezet cserét, 3 darab gyári kulccsal.

Annyit még érdemes tudni, hogy már nem Viro elnevezésű a zár, hanem Cerutti néven van jelen a piacon. A Viro zár is ugyanebben a gyárban készült, mint most a Cerutti, csak a Viro megkérte a Cerutti gyárat, hogy az ő márkanevén futtassa ezt a terméket. Az ilyen jellegű felkérések nem ritkák, a gyártók egymás között cserélgetik a terméket, amit mindenki a saját márkajelzésével láttat el. Ez rendszeresen előfordul.

Anno a Viro ilyen zárakat nem gyártott, ezért a Ceruttival gyárttatta le ezeket a biztonsági trezorzárakat. Általában ilyenkor több ezer, több tízezer darabos rendelésekről beszélünk. Ebből Magyarországra kb. 5-6 ezer jutott el. Így ne lepődjön meg, ha a Viro kulcs helyett Ceruttit szerelünk. Ugyanaz a méret, ugyanaz a minőség, ugyanaz a kulcsprofil, csak a kulcsfej formája és a rajta lévő felirat más.

Amit mindenféleképpen megemlítenénk, és fontos szempontnak találjuk, hogy a régi, tömör rézkilincs is le legyen cserélve, mert már az újfajta kilincs formásabb, szebb, könnyebb, de ami a legfontosabb, egy önálló, saját rugóval rendelkezik.

Egy pár szót ejtenénk az ár képzésről. Viro zárszerviz cégünk, Budapest területén, kompletten, zárszerkezettel, új kulcsokkal, új kilinccsel, szereléssel együtt 86.000 Ft-ért cseréli le ezeket a trezorzárakat. Ez az ár tartalmaz minden költséget, az összegről minden esetben számlát adunk az ügyfélnek.

Pest megyei és vidéki ügyfeleinknek, távolságtól függően, egyedi árat adunk. Ezzel kapcsolatban, vagy egyéb kérdés esetén vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

E-mailt is tud nekünk küldeni, szívesen vesszük, ha lefotózza a régi zárat nekünk, az ajtó éle felől és elküldi a zarszerviz365@gmail.com címre

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon érhető el, azaz hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között!

Szakszerű Viro ajtózár csere!

06-70-770-2942

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest