Viro zárcsere budapesti lakosoknak

A Viro zárakról annyit érdemes tudni, hogy Magyarországon ők voltak az első biztonsági trezorzárak, rajtuk a Viro felirattal. A zárak minősége önmagáért beszél, hiszen még a mai napig is működnek Magyarországon, több helyen.

Érdekességként említenénk, hogy a Viro trezorzárak gyártását az olasz Cerutti cég végzi Torinóban. Ez egy szintén családi vállalkozás. Cégünk többször is volt kint már náluk, nagyon jó kapcsolatot ápolunk velük. Nemcsak a kávéjuk kiváló, hanem a kisebb gyárlétesítményükben gyártott Cerutti zárak is.

Sok más terméket is gyártanak, páncélszekrényeket, zárbetéteket, illetve pumpás rendszerű, több pontos zárszerkezeteket és kisebb nagyobb bevéső zárakat. Termékeik között vannak továbbá redőnyzárak, rúdzárak, amely termékeket az olasz és a nyugat-európai piac megkíván.

Mikor van szükség Viro zárcserére? Ha akad, ha szorul.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy legtöbbször az alábbi okok miatt rendelik meg cégünktől a Viro trezorzár cseréjét.

  • Új ingatlanba való költözéskor,
  • albérlő – főbérlő váltáskor,
  • kulcselhagyás, kulcslopás miatt,
  • a Viro zár elöregedése miatt,
  • a zár tönkremenetele miatt,
  • rongálás, vagy betörési kísérlet esetén.

Mivel ez a Viro nevű trezorzár nem kódolható, így a zárcsere kizárólag a zárszerkezet ajtóból való kiemelésével végezhető el. Zárszerelő kollégánk az ajtó faborításának eltávolítása után kiemeli a Viro biztonsági zárat és egy újat helyez be helyette.

Minden esetben érdemes, amennyiben régi kilincs van az ajtón, a kilincset is kicserélni, mert ezzel meg lehet hosszabbítani a zár élettartamát és az ajtó is igényesebben fog mutatni. Az új kilincsekbe már egy beépített rugó található, amely visszafékezi a zárat, csillapítja a kopást, a rúgást, valamint megfelezi a zárban lévő kilincs-rugó erejét. A régi, kopott zárcímke kicserélése is fontos feladat.

A zár kicserélésekor, a felső- és alsó rúd rákötésével egyidejűleg próbáljuk az ajtó zárását - nyitását és ellenőrizzük, hogy valamelyik rúd érintkezik-e a tokban. Ha súrlódik, csiszolódik, akkor egy kis maróval, reszelővel kitágítjuk a furatokat, majd mehet vissza az ajtólap borítás, a kitekintő, majd a szegőlécek visszacsavarozása.

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Viro zárcsere szakszerűen, garanciával, most

Minden esetben ésszerű zárszakértő kollégát hívni a Viro trezorzár cseréjéhez, elvégre ennek a zárszerkezetnek, továbbá a biztonsági ajtó felépítésének az ismerete, feltétlenül szükséges a zárcsere elvégzéséhez. Egy Viro zárcsere nem olyan, mint egy sima zárbetét kicserélése.

Az alábbiakban részletezzük az ügyfelek által elkövethető hibákat, ha mégis úgy döntenek, hogy maguk látnak neki a zárcserének. Fel kell azonban hívnunk a figyelmet arra, hogy legtöbbször a megtakarítás helyett, akár több tízezer forint értékű kárt is lehet okozni a következőkkel.

  • Ha lebontják az ajtó belső borítását és szembesülnek azzal, hogy az ajtót gyártó cég nem csavarokkal rögzítette a Viro biztonsági zárszerkezetet, hanem odahegesztette, akkor máris lehet tárcsázni a zárszervizes kolléga számát, mert ezzel nem fognak tudni mit kezdeni.
  • A könnyűnek hitt zárcsere akkor is nehézségekbe ütközhet, ha sikerült szétszedni az ajtót és behelyezni az új zárat, de a kijövő zártüskék már nem találják meg az utat megfelelően az ajtótokba, és ezért akadozva, nehézkesen működik a zár. Előfordulhat, hogy az erőszakos fordulat hatására a lamellák meggyűrődnek és elhajlanak. Ebben az esetben nemcsak, hogy zárszerelő kolléga bevonása szükséges, de ha ő nem tudja zárjavítással helyrehozni a zárszerkezet belső alkatrészeit, akkor sajnos venni kell egy vadonatúj Viro zárat.
  • Belefuthatnak abba az esetbe is, amikor hiába próbálják lebontani az ajtó borítását a Viro zárcseréhez, nem fogják tudni, mert az ajtókészítő cég annak idején a fémszerkezetre, nem túl előrelátóan, ráragasztotta a faborítást. Esetleg az ajtóborítást tartó csavarfejek a festés során telibe lettek festve, glettelve, ezért azok a szereléskor nem találhatók. A házi feszegetés az ajtó belső borításának teljes tönkretételét (törés, repedés) is maga után vonhatja.

Érdemes inkább ezeket a dolgokat elkerülni, és egyből zárszakemberhez fordulni!

Viro zárcsere Budapesten és országszerte – telefonáljon!

Cégünk szakemberei a több éves szakmai tapasztalatuknak, a speciális szerszámok használatának, valamint a zárszerkezet alapos ismeretének köszönhetően, szakszerűen és precízen képesek egy Viro zárcserét elvégezni anélkül, hogy a fenti problémák bármelyike miatt is aggódniuk kellene.

Hívja cégünket Viro zárcsere ügyében munkanapokon, azaz hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között! Korrekt és kedvező áron tudjuk vállalni a zárcserét, hiszen a zárak közvetlenül Olaszországból érkeznek hozzánk, közöttünk semmilyen kereskedő nincs. A Viro zárakra és az elvégzett zárcsere minőségére egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Ügyfélszolgálatunkat bármilyen Viro zárcsere, zárszerelés ügyében hívhatja! Kollégánk naprakész információkkal rendelkeznek a Viro/Cerutti biztonsági zárakról.

Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást az alábbi telefonszámon:

06-70-770-2942

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest