Viro zárnyitás profi módon velünk

Cégünk vállalja Viro, illetve Cerutti biztonsági zárral ellátott ajtók, garantáltan (ajtó) sérülésmentes nyitását. Az alábbiakban olvashatnak egy rövid tájékoztatást a leggyakrabban előforduló ajtónyitást, zárnyitást követelő szituációkról.

Becsapódott ajtónyitás fix gombos kilincsnél

Ha a Viro biztonsági ajtón kívülről gomb van felszerelve a kilincs helyett, akkor elég hamar utolérhet bárkit is a végzet. Ha már kilépnek a lakásból, lemennek valamiért, kimennek a szomszédhoz, máris a huzat becsapja az ajtót, a kulcs pedig belül van a zárban. Így Önök ott állnak kívül az ajtó előtt.

Ebben az esetben van szükség a Viro becsapódott ajtónyitás, zárnyitás szolgáltatásra. Cégünk ilyenkor roncsolásmentesen tudja a zárat nyitni. Egy órán belüli kiszállással tudunk a helyszínre érkezni. A becsapódott ajtónyitás díja, bruttó 20.000 forint.

Ne álljon neki házilag, ne feszegesse, ne hívjon gondnokot, szomszédot, barátot, és főleg ne piszkálja csavarhúzóval, mert az ajtóban kárt fog okozni, és az örökre meglátszódik! Hívjon minket, sérülésmentesen nyitunk!

Kulcselvesztés miatti Viro ajtónyitás - zárnyitás

A Viro zárral ellátott biztonsági ajtók zárnyitását, kulcselvesztés esetén, csakis szakemberrel végeztesse! A zárszervizes szakember, az évek során szerzett szakmai tapasztalatok alapján könnyen átlátja a feladatot, és tudja, hogy a helyszínen milyen zárnyitási technikát kell alkalmazni.

Általában ezeket a zárakat kulcselvesztés esetén, vagy kulcs hiányában, sérüléssel szoktuk nyitni. Ez azt jelenti, hogy magát a trezorzárat, egy adott helyen megfúrjuk, és visszanyitjuk a zárszerkezetet. Az ajtóra nagyon vigyázunk, hogy meg ne sérüljön!

Egy ilyen nyitási műveletnek a díja Budapest területén, bruttó 25.400 forint. Minden esetben elkérjük az illető jogos bejutását igazoló papírt, pl. lakcímkártya, bérleti szerződés, tulajdoni lap, stb.

Viro zárszerkezet meghibásodása miatti ajtónyitás

A Viro biztonsági zárak elég hosszú ideig bírják az ajtóban, de valami oknál fogva mindig keletkezik valamilyen ajtónyitási, zárnyitási probléma, a fentiek szerint. A leggyakrabban előforduló probléma a 15-20 éves záraknál jelentkezik. Ilyenkor folyamatosan akadozik már a zár, de az ügyfél nem szól, használja tovább, ami egyszer csak megáll. Az ügyfél meg ott áll az ajtón kívül vagy belül, ami nem nyílik.

A második leggyakoribb meghibásodási lehetőség, a zárcsere során beszerelt Viro zárakra jellemző. Itt is sokszor előfordul, hogy akadozik, szorul és egy idő után ez is megáll, nem működik tovább. Ilyenkor egyértelmű, hogy a zárcserét végző szerelő hibázott, valamilyen szerelési műveletet, folyamatot nem végzett el rendesen, precízen, szakszerűen. Pl. a felső- vagy az alsó rudazatokat nem ellenőrizte, hogy szorulnak-e. Esetleg a tokban lévő zár-rúd, zárnyelv végek hozzáérnek a kerethez, miáltal surlódnak.

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Sürgősségi ajtónyitás bajba jutott embereknek

Mint a nevében is benne van, ez egy olyan gyors műveletet takar, amihez azonnal a helyszínre kell sietni, mert vagy emberi, vagy állati élet van veszélyben, esetleg csőtörés, gázszivárgás, lakástűz, ami miatt villámgyorsan kell cselekedni.

Viro zárnyitás munkaidőben 8 és 20 óra között

A Viro/Cerutti záraknak nem lehet azt mondani, hogy csak akkor romoljanak el, amikor épp ráérünk, vagy amikor semmi dolgunk, ráérünk. Sok esetben, mikor az ügyfél a munkából hazaérkezik és azzal szembesül, hogy az ajtózárja nem akar kinyílni, akkor probléma van. Ilyenkor senki nem várja meg a holnapot, hiszen szeretne bejutni a lakásába, így örül neki, ha valamilyen szerviz szolgáltató felveszi a telefont és aznap a segítségére siet.

Minket hívhat bátran, Viro zárnyitás szolgáltatásunk elérhető az év minden munkanapján, reggel 8 és este20 óra között! Kerület függvényében, akár egy órán belül a segítségére siet egyik zárszervizes szakemberünk! A zárnyitás során az a legfontosabb, hogy egyrészt az ajtó ne sérüljön, másrészt pedig, hogy az ügyfelet beengedjük a lakásába. A szolgáltatás díjáról ügyfélszolgálatunknál tájékozódhat. A zárat még be ilyenkor be lehet zárni, de javasolni szoktuk az ajtózár cseréjét, mert ezek mindegyike már általában 10-15 éves, és újra elő fog fordulni, hogy nem nyílik majd valamikor.

Szakszerű Viro zárnyitás szakemberrel

Egy jól működő zárszerviz cég szakszerűen és garanciát biztosítva látja el a Viro ajtózárral kapcsolatos problémákat (pl. zárnyitás, zárcsere, zárszerviz).

Időpont egyeztetésért hívja diszpécserünket telefonon! Teljes budapesti lefedettséggel, kerületről, kerületre, akár egy órán belül a helyszínre érkezünk. Munkáinkra garanciát vállalunk! Minden elvégzett munka után számlát állítunk ki, és kikérjük az ügyfél elégedettségi véleményét!

Ha bármilyen Viro zárnyitásra, ajtónyitásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk szakemberei a folyamatos képzésnek köszönhetően naprakész információval rendelkeznek a Viro és Cerutti típusú zárszerkezetről.

Cégünk teljes körű, egy éves garanciát vállal minden általunk beszerelt trezorzárra, zárszerkezetre. Hívjon minket a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest