Létezik-e feltörhetetlen ajtó vagy betörésbiztos zár?

Óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt 20 évben az ajtók, zárak piaca. Régebben egy, max két bejárati ajtó közül lehetett választani, manapság 20-25 ajtó versenyez a vevők kegyeiért. Ugyanez a helyzet a zárbetétekkel is. A webáruházak ontják magukból az általuk „minőséginek” tartott pár ezer forintos termékeket, ami csakis az ő hozzá nem értésüket tükrözi. De nekik is meg élni.

Szintén megemlítendő az okoszárak elterjedése, itt is széles a repertoár. Ezekkel meg az a helyzet, hogy szaktudás hiányában nem sokan tudják beszerelni, használatához kulturális fejlődésen kellene végbemenni az országon és a bejárati ajtóknak modernebbnek, újabbnak és jól beépítettnek kéne lenniük, mert az okoszár a nehezen működő, akadozó ajtózárakat nem szereti, nehézkesen tudja működtetni. Az okoszárak ára 100 ezer forint feletti tétel (a normálisabbaké, komolyabbaké legalábbis), így a magyarok 80 százaléka ezt nem választhatja a zárbetét csere helyett.

100 százalékos betörésbiztos zár nem létezik, hiszen a 100 milliós legszuperebb autót is el tudják lopni. Itt inkább az idővel harcol a betörő, mivel ők is fejlődnek, próbálnak mihamarabb bejutni az ingatlanba a legkifinomultabb módszerrel. Az okoszárak feltörése a hekkerek számára komolyabb akadályt nem gördít.

Miért válasszunk minőségi zárat, ha mégis minden zár feltörhető?

Ezt a kérdést mindennap halljuk a zárcsere előtt az ügyfelektől. Minek a drága zár, ha fel lehet azt is törni, miért nem jó az olcsó zárbetét? Egyáltalán nem mindegy, milyen könnyen és milyen módszerrel megy végbe a betörés. Míg az olcsó zárak esetén 5-10 másodperc (!!!) egy tapasztalt betörő számára, az ún. drágább, pl. Keylocx interaktív csapos zár feltörése ellenben megfelelő szerszámmal -hozzátesszük-, akár 40 percet is igénybe vehet, de órákra is kitolódhat. A betörők számára sem mindegy, hogy 10 mp-et töltenek az ajtó előtt, majd bejutnak, vagy egy órán keresztül küzdenek és kockáztatják a lebukás veszélyét!

A besurranó tolvajok, betörők nem szeretnek kockáztatni, kivéve, ha annyira el vannak szegényedve, hogy kenyérre kell. Viszont a minőségi jó zár beszereltetése nemcsak a betörőket tartja távol, hanem lelki nyugalmat is biztosít a család tagjai számára. A biztosítók általában követelményként írják elő a jó minőségű zárbetétet, a szerződés alappontjai szerint. Egyszóval igenis érdemes drágább, betörésbiztos zárbetétet cseréltetni szakemberrel, garanciával a nyugodt, békés élet érdekében.

Zárbetét helyszíni cseréje bejárati ajtókon

Számunkra teljesen mindegy a bejárati ajtó típusa, lehet az felemelő kilincses, műanyag nyílászáró, vagy a különböző típusú kínai ajtók egyike, fa- vagy fém bejárati ajtó. Egy a lényeg, az ügyfélnek kellő biztonságot nyújtsunk a megfelelő zárbetéttel a zárcsere során, megfizethető áron, garanciával.

Amit a csere során ajánlunk, az egy olyan zárbetét, amely az ügyfél ajtaját megvédi az idegen behatolóktól, ha próbálkoznának valamilyen betörési kísérlettel.

Ha biztonságra vágyik, hívja ügyeleti telefonszámunkat, mi készségesen állunk zárjavítás, zárcsere, zárszerelés kapcsán bármilyen bejárati ajtó esetében a megrendelők rendelkezésére! Kedvező, szolid árakon nyújtjuk a szolgáltatásainkat. Az általunk beszerelt termékekre, természetesen egy év garancia vonatkozik a rendeltetésszerű használat mellett! Izraeli ajtózárbetét cseréje, kódkártyával, 5 kulccsal, 34.000 Ft-tól elérhető. Kiszállási díjat a munka megrendelése esetén külön nem számolunk fel!

06-70-770-2942