ELŐTTE

KÖZBEN

UTÁNA

Szakszerű Viro zárcsere profi módon

Bármilyen okból kifolyólag van szükség a Viro zár cseréjére, cégünk készséggel áll ügyfelei rendelkezésére országszerte. Viro zárcserére általában akkor van szükség, amikor új ingatlanba költözünk, elhagytuk vagy ellopták tőlünk a kulcsokat, esetleg a zárszerkezet meghibásodott és nem működik többé, ezért nem nyílik/záródik az ajtó.

Viro zárcsere esetén az ajtó belső faborítását el kell távolítani, hogy ki tudjuk emelni a biztonsági zárszerkezetet. Ezután tudjuk behelyezni az újat. Zárcsere esetén mindenképpen érdemes a kilincset is kicserélni, mert ezzel meghosszabbíthatjuk a zár élettartamát és az ajtó is szebben fog kinézni. A zárcsere befejeztével le kell ellenőrizni, hogy a zárszerkezet tökéletesen és könnyedén viszi mind a négy fordulatot. Dióhéjban ennyi egy Viro zárcsere. Természetesen ez nagyon le van egyszerűsítve. Mindenképpen érdemes szakembert hívni a Viro zárcseréhez, amely elvégzése esetén cégünk egy év teljes körű garanciát vállal a zárszerkezetre és az elvégzett munkára!

Viro zárszervizünk bemutatkozása

Cégünk 14 éve van jelen a magyar zárszerviz piacon, ahol az elmúlt 8 évben nagy hangsúlyt fektettünk a trezorzárakra.

Mit is értünk ezalatt?

A 2000-es évek vége felé kezdett kiteljesedni, kiterjedni a zárszerelő, zárlakatos szakma. Kedvenc szófordulatunk szerint, már boldog-boldogtalan kezdett zárszereléssel foglalkozni. Az addig zárszerviz cégben dolgozó lakatosok, zárszerelők úgy döntöttek, hogy ezt ők saját maguk is meg tudják oldani, így kiléptek a zárszerviz cégektől és önálló tevékenységbe fogtak. A piac pedig kezdett leszűkülni, az ügyfelek eloszlani.

Mi ekkor fedeztünk fel egy piaci rést, mégpedig az olasz trezorzárak irányában. Elkezdtünk ezek felé a biztonsági zárak felé nyitni, elsősorban ezeknek a szerelésére, zárcseréjére, zárnyitásaira, illetve a teljes körű zárszerviz feladatok ellátására fókuszálni.

Felvettük a kapcsolatot több jó hírnevű, olasz zárgyártó vállalattal, akik trezorzárak gyártásával is foglalkoztak. Így került a képbe a Cerutti cég is, akik a Viro elnevezésű trezorzárakat gyártották.

Olasz partnereink, barátaink révén betekintést nyertünk több vállalat zárgyártásába is, megismertük és megtanultuk a biztonsági trezorzárak működését. Gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy mindent tudunk a biztonsági trezorzárakról.

Cégünk elsősorban ezeknek a trezorzáraknak a szerelésére, nyitására, cseréjére, ajtóbeállítására koncentrál. Ezen a területen biztonsággal mozgunk és naprakész szakmai tudással rendelkezünk.

Cégünk a Viro gyártójának, a Ceruttinak a magyarországi partnere

Cégünk kiváló kapcsolatot ápol a Viro zárak gyártójával, a Cerutti céggel. Ennek köszönhetően, a Viro néven elhíresült trezorzárakat raktárkészletről, azonnal tudjuk ügyfeleinknek prezentálni. Bármikor is van szükség Viro zárcserére, cégünk szakemberei azt azonnal el tudják végezni, bárhol is legyen a helyszín.

Zárszerelő kollégáink elsősorban Budapesten tevékenykednek, de előre egyeztetett időpontban vidéki munkákat is vállalunk. Vidéki ügyfeleinknek kiszállási díjat azonban kénytelenek vagyunk felszámolni, amelyet minden esetben, még a vidékre történő utazás előtt egyeztetünk.

Viro teljes körű zárszerviz gyors kiszállással, helyszíni munkavégzés

A Viro zárszerviz szolgáltatás, mint magában a zárszerviz szóban is benne van, annyit jelent, hogy nemcsak szervizeléssel foglalkozunk, hanem javítással, szereléssel, ajtó- és zárnyitással, Viro zárcserével, illetve a Viro biztonsági zárral kapcsolatos egyéb tevékenységekkel is. Ügyfeleink 90 %-a Budapestről hív minket, de Pest megyében és az ország egyéb területein is vannak olyan ajtók, amelyben Viro zárak működnek és szükséges a szervizelésük, szerelésük, cseréjük.

Bármilyen Viro szolgáltatással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Minden esetet rövid időn belül megoldunk, bárhol legyen is a Viro zár az ország területén. A zárak nálunk raktárkészleten vannak! Hívjon minket!

Viro/Cerutti zárak forgalmazása raktárkészletről, azonnal

Magyarországon az első biztonsági trezorzárak a Viro zárak voltak. A zárak minősége önmagáért beszél, hiszen vannak olyan biztonsági ajtók, amelyek már 15-20 éve működnek országszerte. A Viro trezorzárak gyárilag három darab kulccsal vannak felszerelve. A zárszerkezethez tartozik még két darab alumínium vagy sárgaréz címke is. A kulcslyuktakaró címke feladata nemcsak esztétikai, hanem egyben kulcsvezető szerepet is betölt. A Viro zár jobbos- és balos kivitelben létezik. Fontos megjegyeznünk, hogy a Viro biztonsági zár nem kódolható.

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Viro zárnyitás szakszerűen biztonsági ajtón

Ha elromlott a zárszerkezet, kizárta magát, beletörte a kulcsot, átfordult a kulcs és nem nyílik az ajtó, netán elhagyta a kulcsokat, zárnyitásra van szükség.

Több éves gyakorlattal és alapos Viro zár ismerettel rendelkező kollégáink GARANTÁLTAN rongálásmentesen nyitják a Viro ajtót. Az ajtó semmi esetben nem sérül, maximum egy új zárszerkezet cserére lesz szükség.

Viro zárjavítás, zárcsere profi, gyors munkavégzéssel

Mikor megy tönkre a zár? Mikor nem nyílik az ajtó? Hát persze, hogy akkor, amikor a legjobban sietünk, és éppen időre kellene érkezni valahová. A Viro záraknak mindig akkor kell felmondaniuk a szolgálatot, mikor vagy a munkából érne végre haza az ember, vagy a szórakozásból, nagyon fáradtan.

Persze a záraknak nem lehet parancsolni, hogy meddig működjenek. Igazából az ügyfélnek kelleni odafigyelnie arra, amikor már akad, szorul. Ennek mindig vannak előjelei. Ilyenkor még lehetne segíteni a dolgon, de miután már beleszorul a Viro zárba a kulcs, akkor már csak szakszerű zárnyitási folyamattal lehet a zárat kinyitni, ami majdnem minden esetben zárcserét eredményez.

Viro zárszervizünk várja hívását, budapesti, pest megyei és vidéki területről egyaránt. Jól felszerelt szervizautóink, magasan képzett szakembereink, naprakész szaktudással hárítják el a Viro ajtózár problémáját.

Viro szakszerű zárnyitás, Viro zárcsere-zárszerviz, ez a mi profilunk! Gyorsan, szakszerűen, garanciával, számlával, az Ön otthonában! Várjuk hívását!

Viro ajtózár szerviz munkanapokon 8 és 20 óra között

Viro zárakra szakosodott zárszervizünk gyorsan, szakszerűen, sérülésmentesen kinyitja a meghibásodott Viro zárat, majd, ha szükséges, akkor ki is cseréli azt. Így az ügyfélnek nem kell az ajtó előtt ácsorognia és azzal foglalkozni, hogy hogyan jusson be a lakásba.

Munkarendünket úgy állítottuk be, hogy Budapest összes kerületében, gyors kiszállással, teljes kerületi lefedettséggel elhárítsuk az ügyfél problémáját, hiszen ezért vagyunk. Hívjon bátran minket, munkanapokon munkaidőben, mi állunk rendelkezésére!

SZAKSZERŰ VIRO ZÁRSZERVIZ:

06-70-770-2942

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest