Viro-Cerutti kulcsmásolásban az elsők!

A tollas kulcsos Viro kulcsokat folyamatosan váltja le a méretben csereszabatos Cerutti zár kulcsai A kettő zár között semmilyen különbség nincs, de az elmúlt években már csak Cerutti kulcsos zárral lehet találkozni.

Ez elsősorban a biztonsági ajtókban található kulcsos zárakra vonatkozik, a hengerzárbetétes kulcsok közül továbbra is csak Viro típusokkal találkozunk.

Mit érdemes tudni a Viro kulcsokról?  - Talán a legfontosabb, hogy a Nyugati tér mellett másolják. a Kulcskirály zárszaküzletben. Bármilyen régi vagy új Viro kulcsról is legyen szó, a Kulcskirály a legkedvezőbb áron elkészíti a kulcsot, amivel biztosan nem lesz gondja.

Milyen gond lehet egy másolt kulccsal?  Például nem működik. Nem, amit mi készítettünk, hanem amit Budán, vagy a XIV. kerületben készítenek.

Nemrégiben volt egy megtörtént eset, miszerint az ügyfél cseréltetett egy zárszervíz céggel egy régi Viro zárat,, ami helyére Ceruttit szereltek, de az új zárhoz tartozó három darab kulcs nem volt elég. A szervizesek megígérték, hogy beszerelés után egy zuglói műhelyben a kulcsokat elkészítik. Az ár kedvező is volt, a másolás meg is történt, de a másolt kulcsok nem működtek. Az ügyfél többször elment a kulcsmásolóba, ahol addig „faragták” a kulcsokat, amíg teljesen rossz másolatot készítettek. Vita nem is alakult, az ügyfél visszakapta a kulcsmásolás árát, majd felkereste üzletünket a Nyugati tér mellett. Csodálkozott, hogy nálunk ugyanolyan kulcsot kap, mint a gyári kulcsa, ugyanazzal a Cerutti felirattal. Elkérte a telefonszámunkat, hogy a későbbiekben az összes kulcsát nálunk tudja lemásolni. Végül másnap visszatelefonált, hogy tökéletesek lettek a másolatok, így lehet, hogy még fog neki kelleni kulcs, így innentől kezdve csak hozzánk fog jönni. Ezért nem mindegy a kulcsmásoló rutinja, szaktudása, gépi felszereltsége és az alapanyag minősége sem, amivel dolgozik. Csak hogy tudja, a pontatlan, rossz kulcsmásolás a zárat is tönkreteszi! Egy Cerutti trezorzárnál nem mindegy, hogy 2 évet bír ki a szerkezet, vagy 12 évet!

A Kulcskirály mindent megtesz annak érdekében, hogy tökéletes Viro-Cerutti kulcsokat másoljunk ügyfeleink részére.

Viro lakatkulcsok elkészítését, olasz Silca nyerskulcsra készítjük, ebben ugyanúgy meg lehet bízni, mint a gyári nyerskulcsban, hiszen mind a kettő olasz.

A Viro cég kevésbé ismert zárbetéteket is forgalmaz, kétféle kulccsal, fogazott és lapon mart kivitelben.

Mind a kétféle kulcshoz tartunk folyamatosan nyerskulcsot, nem kell visszajönni, és megvárni míg megrendeljük. Ezek nálunk alapkészletek. Több ezer nyerskulcs között bőven elfér pár ilyen Viro típusú kulcs is.

Minden Viro kulcsmásolásra évek óta garanciát vállalunk! Kulcsot másoltathat nálunk hétköznap reggel 8 órától, este 18 óráig.

Viro kulcsmásolás hétvégén is lehetséges a Kulcskirályban. Ez természetes, hogy aki nem ér rá hétköznap kulcsot másolni, annak rendelkezésre állunk a hétvégén. Szombati napon reggel 9 órától, délután 13 óráig megtalálhatók vagyunk a Bajcsy-Zsilinszky út 63 szám alatt a Nyugati tér mellett.

Viro kulcsmásolás ár – Van olyan országos kulcsmásoló hálózat, aki mindenkinél drágább, de legalább nem tud jó minőségű kulcsot másolni. Bizonyára sokak számára ismerős az áruházakban megtalálható kulcsmásoló és cipőjavító hálózat. Na, tőlük sokkal olcsóbban dolgozunk, bármilyen Viro vagy Cerutti kulcs esetében, mégpedig garanciális, pontos kulcsmásolással, eredeti gyári nyerskulcsokra!

A Viro kulcsmásolás megvárható, persze a mennyiség mindig kérdéses, de 10-20  db kulcsot elkészítünk pár perc alatt, egy kulcs pedig hamarabb elkészül, mint ahogy megírjuk a számlát.

Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Viro, Viro zárcsere, zárcsere, Viro Budapest, Viro zárcsere Budapest, zárcsere Budapest